KUNST KIJKEN MET KO & KHOCopyright Daniel Lewensztain

Sinds 2015 vorm ik samen met Yuki Kho het duo Kunst Kijken met Ko & Kho. Omdat kunst kijken leuk is, en omdat onze namen (mijn voornaam, haar achternaam) zo goed bij elkaar passen. En omdat we vinden dat je over kunst net zo moet kunnen praten als over een film, over voetbal. Gegarandeerd zonder moeilijke woorden dus.

We begonnen met een maandelijkse nieuwsbrief – die we nog steeds maken – voor onze vrienden die wel een museumkaart hebben, maar er eigenlijk te weinig gebruik van maken. Het enige wat je hoeft te doen om de nieuwsbrief ook elke maand te ontvangen, is je aanmelden. De tips zijn meestal tentoonstellingen in Nederland, maar ook het buitenland, mooie boeken of voorstellingen, of kunst op het internet. Het enige criterium is dat we het zelf tof vinden.

Naast de nieuwsbrief praten we ook live over kunst. Dat deden we bijvoorbeeld al op Lowlands, in het Stedelijk Museum Amsterdam (tijdens de Museumnacht) en in het Rijksmuseum en het Van Gogh (op avonden van CJP). Daarnaast keren onze tips ook terug op de website van kunsttijdschrift See All This, toeristenwebsite 10 Things en in designwinkel/restaurant Hôtel Droog. En op onze eigen Instagram.

Of schrijf je hier gelijk in voor de nieuwsbrief:

Contact

ko[a]kovanthek.nl

of 0617382656

Altijd in voor werk. Altijd zin in koffie.