KO VAN 'T HEKKort:
Ko van 't Hek, 1985. Afgestudeerd in theoretische filosofie. Maakt complexe verhalen begrijpelijk en aantrekkelijk voor een breed publiek. Met voorkeur in de kunst- en cultuur, maar met zoveel liefde voor wie er zelf niet helemaal uitkomt. Werkt freelance als copywriter, redacteur, strateeg, adviseur, columnist, presentator & interviewer.

Langer:
Ko Hendrik Leonard van 't Hek. Geboren in 1985 in Amsterdam. Studeerde psychologie (BSc) en filosofie (MA) in Amsterdam en Groningen. Na mijn studie ging ik aan de slag als redacteur en copywriter. Via campagnebureau BKB en de Stadsschouwburg Amsterdam, begon ik in 2014 samen met Thomas Hogeling tekstbureau Hotel Content. Wij werken voor uiteenlopende opdrachtgevers, van KNVB tot De Speld, van het Joods Cultureel Kwartier tot Reaal.

Naast een liefde voor taal ben ik verslaafd aan kunst en vind ik dat meer mensen van kunst zouden moeten genieten. Mede daarom ben ik sinds 2015 met Yuki Kho het duo Kunst Kijken met Ko & Kho. Samen maken we een maandelijkse nieuwsbrief met kunsttips en zorgen we voor kunst in je Instagram-feed.

Bel bel bel bel bel:
Ik hou van koffie (zwart) en ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Dus mail me. Of bel me.

Ik praat altijd terug. Beloofd.

Contact

ko[a]kovanthek.nl

of 0617382656

Altijd in voor werk. Altijd zin in koffie.